Anlık
Yarın
13° 5°

İKYS Cami Bilgi Giriş İşlemleri

Tüm Cami Görevlilerimizin Dikkatine !

Görevlisi bulunduğunuz camiye ait bilgilerin İKYS sistemi üzerinden 31 Aralık 2012 tarihine kadar girilmesi gerekmektedir.

Bu itibarla; sisteme yeni kullanıcı kayıt işleminizi tamamlandıktan sonra V.H.Kİ (Abdullah MEMİŞ) tarafından kullanıcı kaydınız onaylanacak ve yetki verilecektir. Ardından TC Kimlik numaranız ve belirlediğiniz şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

PEKİ CAMİİ BİLGİLERİNİ NASIL KAYDEDEĞİZ İŞTE AYRINTILAR..!

1.Sisteme sadece Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanları kayıt olabilir. Kurum dışından kullanıcı kaydı yapılmamaktadır. İKYS Sisteminde kullanıcı kaydı için  http://ikys.diyanet.gov.tr  adresinden kullanıcı kayıt butonuna tıklayarak aşağıdaki görüldüğü gibi bilgileri giriniz.

2. Bilgileri girip kullanıcı kayıt butonuna tıkladıktan sonra aşağıdaki mesajı göreceksiniz.

3.Kayıt esnasında girdiğiniz e-posta adresine aşağıdakine benzer bir e-posta gelecektir. Bu e-postadaki linke (Hesabınızı aktive etmek için tıklayınız) tıklayarak hesabınızı aktive ediniz.

4.İlçe Müftülüğümüz tarafından kullanıcı kaydınız onaylandıktan ve yetki verildikten sonra TC Kimlik numaranız ve belirlediğiniz şifre ile sisteme giriş yapabilirsiniz.

5.Sisteme girdikten sonra sol üst tarafta;

Kadro / Cami İşlemleri / Cami Görevlileri İçin Cami Bilgisi Güncelleme / Güncelle

butonuna tıklayarak gerekli alanlar doldurulmalı ve Kaydet butonuna tıklayarak gerekli güncelleme işlemi yapılmalıdır. Resimli Anlatım aşağıdadır.

Yorum Yaz - Arşiv   28524 kez okundu